Könyvfelvásárlás menete:

Több lehetőség áll Ön mint könyvet eladni szándékozó partnerünk előtt.

Az első és legkényelmesebb mód, ha online felületen,  e-mailben, vagy messenger üzenteben elküldi antikváriumunknak képeit, vagy listáját eladni kívánt könyveiről. Antikvárius kollégáink felbecsülik könyvei értékét, s amennyiben elfogadja árajánlatunkat be tudja hozni az antikváriumukba, vagy nagyobb mennyiség esetén el is tudjuk szállítani a könyveket.

Be is tudja hozni antikváriumunkba eladni kívánt könyveit, itt átnézzük őket, felbecsüljük s megegyezés után azonnal készpénzben kifizetjük.  Az antikváriumi könyvfelvásárlás azok számára jó megoldás, akik közel laknak akár több antikváriumhoz is, hiszen ebben az esetben a könyvfelvásárlás az antikváriumban, vagyis a boltban történik

Amennyiben nagyobb mennyiségű könyvről van szó és nem akarja, vagy nem tudja a szállítását megoldani, akkor mi keressük fel Önt, telefonos időpont egyeztetés után. Átnézzük az eladásra szánt könyveit, kiválogatjuk, amelyek számunkra érdekesek. Ezután árajánlatot teszünk, és ha ez Önnek megfelelő azonnal készpénzben kifizetjük és el is szállítjuk a könyveket.

Abban az esetben, ha nem sikerül megegyeznünk az árban, a kiszállás akkor is díjtalan, tehát Önnek ez nem kerül pénzébe.

Aki házhoz megy: Kovács László +36-70-945-6263